Nieuws

Wil je tijdig op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes maak dan een Twitteraccount aan meld je aan bij:http://twitter.com/#!/knollentrekkers of wordt ‘vrienden’ met ons via https://www.facebook.com/deknollentrekkers

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies:

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 18

Update Corona:

Via deze weg een bericht vanuit het bestuur. We zitten in een onzekere tijd, hoe gaat het carnaval 2020-2021 eruit zien, wat kunnen en mogen we wel of wellicht niet organiseren? Graag willen wij jullie informeren over de huidige stand van zaken. Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over carnaval 2020/2021. Het is nog te vroeg om een definitief besluit te nemen over komend carnavalsseizoen. Wij snappen dat er bij jullie vele vragen leven. Zijn er al nieuwe Hoogheden benaderd? Hoe gaan we een feest organiseren met inachtneming van de 1.5 meter? Wat doen we met bijvoorbeeld de gala’s en met de optocht? Vragen die leven bij ons allemaal.

Er zijn inmiddels diverse gesprekken gevoerd met de gemeente Dinkelland en de omliggende gemeenten en de bestuurders van de diverse carnavalsverenigingen. Daarnaast hebben we ook overleg gehad met het OOCD (Overleg Orgaan Carnaval Dinkelland). Ook hier zien we dat iedereen ‘worstelt’ met dezelfde vraagstukken. Als bestuur hebben we het besluit genomen dat we wachten met het maken van bepaalde afspraken/regels tot begin september. We vinden het te vroeg om eventuele vergaande beslissingen nu al te moeten nemen. Begin september zal de overheid meer duidelijkheid verschaffen, inzake de ontwikkelingen rondom corona en de mogelijke beperkingen waar we dan mee ‘te dealen hebben’.

Wij hopen op jullie begrip dat er voor nu natuurlijk meerdere scenario’s  te schetsen zijn, maar dat het nemen van een definitieve beslissing, nu te vroeg is. Daarnaast is het mogelijk om de voorbereidingen pas te starten in september. Het streven is in ieder geval om met de collega verenigingen de neuzen dezelfde kant op te hebben staan zodat we alsnog carnaval samen kunnen vieren in welke vorm dan ook. Iedere commissie kan op de achtergrond gewoon doorgaan met zijn/haar voorbereidingen.
Voor nu, blijf allemaal gezond!

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies De Dinkellandvisie

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 17

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 16

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 15

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in De DinkellandVisie

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 14

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 13

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 11:

Opkomst Jeugprins en Jeugdsik 2020:

Ook de jeugdhoogheden zijn bekend: Jeugprins Sebas Nadorp & Jeugdsik Daan Analbers:

De hoogheden 2019 zijn bekend! Prins Tom Veldhof en Sik Bjorn Nijhuis :

Het laatste nieuws van de Hoogheden en diverse commissies in het ‘t Beukske 11: