KNUTSEL EN WIN!! – 🤠👹🤡

We hebben iets leuks bedacht voor de jonge Knollentrekkers‼️

Een hele leuke Corona-proof carnavaleske activiteit… kunnen we toch nog een beetje carnaval vieren!🎉🥳🎊

👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨🖌️🎨Knutsel een mooie carnavalskop, of pop of masker of wat dan ook…👹🤠🤡

Als ie klaar is, zet je deze duidelijk zichtbaar voor het raam…en meld je je creatie aan via onderstaand aanmeldformulier.

Doe dit uiterlijk vrijdag 12 februari‼️

Op zaterdag 13 februari komt er een jury langs om jouw knutselwerk🎨🖌️ te beoordelen, zorg dus dat ie vanaf buiten goed zichtbaar is…

Er zijn te gekke prijzen per leeftijdscategorie te winnen🏆 Vergeet je dus niet aan te melden‼️

En wandel zelf zaterdag ook ff een rondje door het Knollenlaand om het resultaat van de creatieve Knollentrekkers te bewonderen🤡🤠👹

Zondag 14 februari plaatsen we de mooist gemaakte koppen op social media.

Veel knutselplezier en Alaaaaaaf!!🥳🎊

Let op: Alle velden zijn verplicht om in te vullen!

Je voornaam:

Je achternaam:

Je emailadres:

Je leeftijd:

Je woonadres en huisnummer:

Je telefoonnummer (vast of mobiel):

Ruimte voor eventuele opmerkingen:

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Programma 2020 ziet er als volgt uit:

Flyer:

Kijk voor ons programma op de algemene programma pagina

Wie zijn wij en wat doen we:

Wat is het doel van de JCC?

De JCC verzorgt elk jaar alle carnavalsactiviteiten rondom de Jeugdprins & Jeugdprinses en/of Jeugdsik hun gevolg. Deze groep enthousiaste JCC dames maakt er voor de jeugd een waar feestje van!

Wat zijn de activiteiten van de JCC?

Elk jaar kunnen jongens en/of meisjes van groep 8 zich opgeven om Jeugdprins Of jeugdprinses te worden door een eigengemaakte spreuk in te leveren bij de JCC. Degene met de mooiste spreuk wordt de nieuwe Jeugdprins(es) en hij/zij mag zelf zijn Jeugdsik of Jeugdprinses kiezen.

Zij hebben natuurlijk een heuse Raad van 11, die ook bestaat uit jongens van groep 8.
    Deze jongens worden op hun beurt weer begeleid door 6 dansmarietjes uit groep 7.
    De dansmarietjes beginnen al in oktober met het oefenen van een dansje..

Kijk af en toe eens op deze pagina of elders op de website zodat je onze komende activiteiten kunt volgen!

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via jcc@deknollentrekkers.nl

Leden van de JCC zijn:

• Kristel Vreeswijk (voorzitter)
    • Dayenne Snijders (penningmeester)
    • Esther Weiden
    • Hanneke Kleine Wiecherink