Sponsor Commissie

De Sponsor Commissie

20160116_108

Sinds de oprichting van C.V. De Knollentrekkers in 1961 wordt de carnaval in Weerselo door de hele gemeenschap beleefd. Elk jaar weer krijgt de vereniging het voor elkaar een geweldig feest op te zetten. De organisatie van deze feestelijke gebeurtenissen is binnen de vereniging onderverdeeld in verschillende commissies. Deze nemen allen op hun beurt ieder de verantwoording om deze traditie jaarlijks zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Door de jaren heen heeft de vereniging een grote groei door gemaakt, waardoor het noodzaak is geworden om ook een ‘Sponsorcommissie’ op te richten.

Wat is het doel van de sponsorcommissie?

• Het bijeenbrengen van gelden ter ondersteuning van een sluitende begroting voor de vereniging

Wat zijn de activiteiten van de sponsorcommissie?

• Beheren van de bestaande sponsorportefeuille
  • Actief werven van nieuwe sponsoren

Wie zijn er verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de sponsorcommissie?

• Hans Snijders
  • Rene Bekhuis
  • Mariël Hofste
  • Marjolein Busscher
  • Roy ten Voorde

Wie zijn onze Sponsoren?

Al onze sponsoren hebben gemeen dat zij onze vereniging een warm hart toedragen.
Vaak doordat zij zelf op een of andere manier “iets” met het dorp hebben, dan wel geboren of getogen zijn,
oftewel een bedrijf hebben waarvan de werknemers dan wel een band hebben met de vereniging.
Via de volgende link komt u op de pagina met de huidige sponsoren: Sponsoren C.V. De Knollentrekkers

Sponsor worden?

Bent u ook geïnteresseerd in een sponsorpakket of heeft u een vraag?
Stuur dan een mail aan de Sponsor-commissie via sponsor@deknollentrekkers.nl voor meer informatie!