Optocht commissie

De OC Optocht Commissie

Optochtcommissie

Wat doet de OC?

De Optocht Commissie (OC) is een commissie van de carnavals vereniging “De Knollentrekkers”, die activiteiten uitvoert met betrekking tot de organisatie van de optocht.

De Optocht
We zijn alweer een aantal jaren als commissie in deze vorm bezig.Een leuke club mensen, die ieder jaar weer probeert de carnavalsoptocht zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat houdt in o.a. nieuwe dingen te bedenken, de route zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle inwoners van ons dorp en natuurlijk belangstellenden van buitenaf, enz. Voor dit jaar zijn we al weer begonnen met aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij hopen natuurlijk dat we dit jaar weer op veel deelname kunnen rekenen en daarnaast zijn we erg benieuwd naar de creativiteit en fantasie van alle deelnemers groot en klein.
Opgave kan via de volgende link: Optocht Weerselo

De Buurtprijs
Dan hebben we dit jaar wederom de “Buurtprijs” voor de mooist versierde buurt/straat. Zou dit jaar ook weer dezelfde buurt winnen, of zijn er andere buurten die deze fel begeerde prijs nu een keer in de wacht slepen? Wij willen ook J.C.V. “De Pearse Köp” veel succes wensen en verwachten natuurlijk een spectaculaire carnavalswagen van deze veelbelovende jongeren vereniging. Natuurlijk zijn wij net als iedereen nieuwsgierig naar de nieuwe carnavalsduo’s en of de carnavalsoptocht langs de woningen van deze nieuwe duo’s komt. We zullen zien!!!

De Optocht Commissie bestaat uit de volgende personen:

• Marko Kok
  • Gilbert Wennink
  • Raymond Bijen
  • Gemma Potijk
  • Björn Nijhuis
  • Alex Assen
  • Dianna Assen

Wij zijn te bereiken via: oc@deknollentrekkers.nl

Tenslotte wensen wij iedereen een geweldige carnavalsperiode toe.