JCC

De Kleurplaat wedstrijd

Klik op bovenstaande afbeelding en download de tekening.

Veel kleurplezier!

JCC, Jeugd Carnaval Commissie

Wat is het doel van de JCC?

De JCC verzorgt elk jaar alle carnavalsactiviteiten rondom de Jeugdprins & Jeugdprinses en/of Jeugdsik hun gevolg. Deze groep enthousiaste JCC dames maakt er voor de jeugd een waar feestje van!

Wat zijn de activiteiten van de JCC?

Elk jaar kunnen jongens en/of meisjes van groep 8 zich opgeven om Jeugdprins Of jeugdprinses te worden door een eigengemaakte spreuk in te leveren bij de JCC. Degene met de mooiste spreuk wordt de nieuwe Jeugdprins(es) en hij/zij mag zelf zijn Jeugdsik of Jeugdprinses kiezen.

Zij hebben natuurlijk een heuse Raad van 11, die ook bestaat uit jongens van groep 8.
Deze jongens worden op hun beurt weer begeleid door 6 dansmarietjes uit groep 7.
De dansmarietjes beginnen al in oktober met het oefenen van een dansje onder begeleiding van Annelot Hazekamp en Sophie Potijk.

Kijk af en toe eens op deze pagina of elders op de website zodat je onze komende activiteiten kunt volgen!

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via jcc@deknollentrekkers.nl

Leden van de JCC 2016-2017 zijn:

• Kristel Vreeswijk (voorzitter)
  • Dayenne Snijders (penningmeester)
  • Ellen Vaneker
  • Esther Weiden
  • Hanneke Kleine Wiecherink
  • Joyce Hofsté
  • Judith Löbker
  • Kim Leferink
  • Angela Weiden
  • Marieke Kotte
  • Mirella Broenink

Programma 2016-2017 ziet er als volgt uit:

Kijk voor ons programma op de algemene programma pagina.